Nieuwe uitdaging?

Kom jij ons team versterken?

Stern Partyservice is een dynamisch cateringbedrijf in Zwolle gespecialiseerd in het verzorgen van partijen op uiteenlopende locaties.

Ben je een “bezige bij” die van aanpakken houdt en ook het vak gastheer/gastvrouw leuk vindt? Dan is dit misschien iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, positief ingesteld, vriendelijk en zeer gastvrije medewerker, die tevens de logistieke uitdaging leuk vindt in de functie als gastheer/gastvrouw.

In ons team is iedereen belangrijk. Het gaat erom dat we samen plezier hebben en er voor elkaar zijn en elkaar helpen daar waar dat nodig is. Samen staan we Ster(k)n noemen wij dat. Samen maken we momenten bijzonder.

Samen met ons team hebben we ons door een hele zware coronatijd heen gevochten. Tijdens deze periode hebben we ons team bij elkaar kunnen houden. Helaas hebben een aantal vaste medewerkers nu besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daarom zijn wij op zoek naar jou in de functie als ( Deze functie is tevens beschikbaar als deeltijd of op ZZP basis):

Gastheer/gastvrouw

Functieomschrijving
De gastheer/gastvrouw is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en de locatie en zorgt voor een juiste aansturing en briefing van het team. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de hele partij. Je denkt in oplossingen, bezit een flinke dosis logistiek inzicht en kan goed timen. Je werkt waar nodig nauw samen met het keukenteam en stemt de belangrijke details bij ieder partij goed af. Je vindt het leuk om te organiseren en de touwtjes in handen te hebben, en krijgt energie van een tevreden opdrachtgever aan het eind van ieder partij.

Daarnaast kun je ook heel zelfstandig werken tijdens intieme kleine diners op diverse locaties. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat iedereen met een blij, verwend en zorgeloos gevoel naar huis gaat.

Wil je ons in actie zien? Kijk dan op YouTube en zoek op Stern Partyservice.

Functie-eisen

Jij bent voor ons een interessante kandidaat indien je beschikt over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

  • MHS, MBO, Facilitaire dienstverlening.
  • Uitermate gastgericht.
  • Ervaring in leidinggevende werkzaamheden.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Zelfstandig en teamgericht.
  • Goede sociale vaardigheden in omgang met gasten en collega’s
  • Flexibele instelling.
  • Passie voor eten, drinken en sfeer.
  • In bezit van rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede secundaire voorwaarden en mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je werkt 4 dagen in de week met 1 vaste vrije dag en 2 flexibele. Je hebt veel vrije avonden en bent niet elke weekend aan het werk. Deze functie is tevens beschikbaar als deeltijd of op ZZP basis.

Soort dienstverband: 24 tot 38 uren per week.

Sollicitatie

Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitaties richten aan:

Stern Partyservice, t.a.v. Jos en Maria Langenkamp, info@sternpartyservice.nl

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jos of Maria,

Telefoon 038-4533754.

 

Worden wij jouw nieuwe collega’s?