Catering en organisatie van events en festivals

Organiseert u een evenement of festival? Als u Stern Catering inschakelt, weet u zeker dat het goedkomt met de catering. In nauwe afstemming met het organiserend evenementenbureau voorzien wij specifieke doelgroepen binnen uw publiek van eten en drinken, en verzorgen wij voor hen desgewenst ook het materiaal en de aankleding. We zijn te vinden bij kleine festivals, maar ook voor events met duizenden bezoekers draaien we onze hand niet om. Hoe groter de logistieke uitdaging, hoe meer wij genieten!

Stern catering concert DEUS Hedon

Stern catering feest Schagen

Tientallen jaren
ervaring

Verder zit in ons portfolio de opening van Isala in Zwolle waar we voor vijfduizend mensen de catering verzorgden. Ook is Stern sinds 2015 cateraar bij het Sportgala in Zwolle. Daarnaast verzorgen wij de bedrijvenlopers tijdens de Scania halve marathon van Zwolle en de mensen in het Press & Guest Paviljoen van het Bevrijdingsfestival Zwolle.

 

Crisiscatering
Ongetwijfeld herinnert u zich crises als de uitbraak van de veeziekte MKZ (mond-en-klauwzeer), die in Nederland indirect aan honderdduizenden dieren het leven kostte en de uitbraak van het vogelpestvirus. Op ons hebben deze schrijnende gebeurtenissen diepe indruk gemaakt. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar in noodsituaties als deze worden onvoorzien grote aantallen mensen ingezet om de crisis het hoofd te bieden. En die mensen moeten wel eten en drinken. Bij Stern zijn we door onze grote poule van flexmedewerkers in staat om in korte tijd duizenden mensen te voorzien van maaltijden, drankjes en tussendoortjes, ook al waren deze werkzaamheden niet door ons voorzien.

“Ik heb vandaag alleen maar lovende reactie mogen ontvangen over het buffet van gisteren.

Men vond de uitstraling, en hoe het buffet werd neergezet keurig verzorgd. De maaltijd paste perfecte bij de groep wat erg gewaardeerd werd.

Meer lezen

Gerrit

“We hebben een prachtige dag gehad gisteren, mede dankzij Stern.

Tegen Wilco zei ik gisteren al dat ik wel een beetje schrok dat ik om 9.00 uur de tent open knoopte en twee barren, 4 sta-tafels en 15 stoelen aantrof, maar binnen een uur was de tent omgetoverd en verder aangekleed tot een mooi geheel.

Meer lezen

Nicole Hoetjes

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

Wat is het toch altijd weer heerlijk die Kersttijd!
We zitten middenin allerlei feestelijke, sfeervolle en #BijzondereMomenten Vanavond o.a. een #SittingDinner voor 100 gasten in #Zwolle #Stern #Catering #Event #Kerst Dank @KorbeldVerhuurR

2

Vind je volgende slimme carrièrezet bij Stern Partyservice VOF https://t.co/I2EM11xEmv

Column Jacco Vonhof: 'WAB maakt werk duurder en moeilijker te organiseren'. @jaccovonhof @MKBNL ▶ https://t.co/Zfh610XLlr

Dit is “De Kern Van Stern”.

We zijn en blijven nuchtere Zwollenaren. Zeggen we iets, dan doen we het ook. En we houden niet van op-de-borst-klopperij. Wel van .....

https://t.co/anfqM2jQkR

@RegioZwolle #Catering #Stern #Zwolle

Meer laden...
stern catering koning en koningin bezoek Zwolle
stern catering Jort Kelder