Blog

Ben je 16 jaar of ouder en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan in de horeca, waarin je er samen met een hecht team voor iedere gast iets bijzonders van maakt? Dan zoeken we jou!

Ben je een “bezige bij” die van aanpakken houdt en ook het vak gastheer/gastvrouw leuk vindt? Dan is dit misschien iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een enthousiast, positief ingesteld, vriendelijk en zeer gastvrije medewerker, die tevens de logistieke uitdaging leuk vindt in de functie als gastheer/gastvrouw.

Kom jij ons team versterken? In ons team is iedereen belangrijk. Het gaat erom dat we samen plezier hebben en er voor elkaar zijn en elkaar helpen daar waar dat nodig is. Samen staan we Ster(k)n noemen wij dat. Samen maken we momenten bijzonder.

Is koken je passie? Ben je een goede planner en een échte teamplayer? Ben je op zoek naar een leuke baan in de keuken waarbij je niet elke avond en elk weekend aan het werk bent? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

Fijn om elkaar weer te ontmoeten tijdens #LENTE in @ProvOverijssel Dank aan alle enthousiaste gasten uit Nederland en Duitsland. Postieve reacties op de gedeelde ambities op samenwerking tussen de regio’s @RegioZwolle @TwenteRegio @BezRegMuenster @muenster_de en @EuregioDNL

Rake woorden van @vanHijum namens @ProvOverijssel en @phsnijders namens @Gemeente_Zwolle voor vertrekkende wethouder @renedeheer. Met als afsluiting een terechte koninklijke onderscheiding. Vader en zoon de Heer binnen 1 week beiden onderscheiden. Mooier wordt het niet, prachtig!

Soms komen we met het team van @sterncatering op wel heel bijzondere plekken. Mijn collega maakte deze foto van deze prachtige tafel waaraan vanavond gedineerd wordt in het Kröller Müller museum. #futuristisch #art

Meer laden...
tering Fotograaf: Lex Olthof koningshuis
Medewerkers Stern Catering en Partyservice