Blog

Ons motto ‘Samen staan we Stern’ bleek meer dan ooit waar. Anderhalf jaar crisis is ons niet in de koude kleren gaan zitten en we moeten van ver komen.

Helaas voor ons heeft Coen Vredeveld besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de keuken. Wij gunnen hem dit natuurlijk van harte. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste “zelfstandig werkend kok”.

Ben je 16 jaar of ouder en ben je op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan in de horeca, waarin je er samen met een hecht team voor iedere gast iets bijzonders van maakt? Dan zoeken we jou!

Een sprookje over Asperge, die niets liever wil dan worden waartoe hij was bestemd: een fantastische smaakbeleving worden.

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

We moeten de economie weer gaan openen. Hier ons persbericht van zojuist vooruitlopend op de besluitvorming in het kabinet vrijdag as.👇 https://www.mkb.nl/nieuws/ondernemersorganisaties-open-samenleving-weer-vanaf-15-januari @voorzittermkbnl @LJ_Visser

KERST SAMEN MET STERN

Maak van kerstmis thuis een ontspannen feest. Dat kan heel eenvoudig: met een paar fijne mensen, wat kaarslicht, muziek... én het STERN KERSTDINER!

Wij doen het net even anders.
Totaal ontzorgd.
Zo maken wij het écht bijzonder!

https://stern.myonline.store/c-5464075/kerstdiner/

Gezocht voor een eventueel nieuw culinair concept: (culinair toepasbare) producten gemaakt in een kring van 20 km rondom #Zwolle. Ben jij, of ken jij een producent met een "onbekend" product; ik het graag! Wie weet komt er een mooi samenwerkingsverband uit voort! #regionaal RT=🥰

Meer laden...
tering Fotograaf: Lex Olthof koningshuis
Medewerkers Stern Catering en Partyservice