Catering voor een bruiloft om nooit te vergeten

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Dat mag uitbundig gevierd worden! Stern Catering en Partyservice zorgt ervoor dat u uw huwelijksdag ontspannen tegemoet gaat en het een stralend, onvergetelijk feest wordt. Voor u als bruidspaar en voor al uw gasten.

Stern catering bruidspaar trouwauto
Stern catering Bruiloft ringen
Stern catering Bruiloft Bruidstaart
Stern catering Bruiloft Trouwauto

Koperen, zilveren of gouden bruiloft?

Als 12,5 jaar getrouwd met de liefde van uw leven? Of zelfs 25, 40, 50 jaar of langer? Zo’n geweldig moment moet natuurlijk gevierd worden. Wij helpen u graag om er een prachtig feest van te maken. Om te beginnen door u en uw gasten te verwennen met culinaire verrassingen. Maar als u wilt kunnen we u nog veel meer uit handen nemen. Denk aan het aankleden van de feestlocatie en regelen van vervoer en muziek. Zo kunt u zorgeloos genieten, en alle aandacht aan uw gasten én elkaar geven.

“Vandaag ontvingen wij de factuur voor ons feestje van 25 maart.

Om te beginnen willen we je laten weten dat we heel erg tevreden zijn over de verzorging van de hele dag door Stern Partyservice.

Meer lezen...

Alles was precies zoals we hadden afgesproken en zelfs meer dan dat.

Het opbouwen en afbreken ging geruisloos en zonder problemen. De tafels waren zeer feestelijk gedekt. Alles in goed overleg.

De medewerkers in de bediening waren zeer behulpzaam en steeds geruisloos op de achtergrond aanwezig.

De gerechten waren van bijzondere klasse, alle gasten zeer lovend.

Als we de factuur bekijken is het alles bij elkaar natuurlijk een flink bedrag, maar als we het goed bestuderen en bekijken wat er allemaal geleverd is, tafelwater werd niet berekend (!)kunnen we niet anders zeggen dan dat de afweging prijs – kwaliteit zeer gunstig is.

We hebben een prachtige dag gehad, we werden helemaal ontzorgd. Het was precies zoals we ons hadden voorgesteld en zelfs meer dan dat.

We zullen de factuur per omgaande voldoen.”

Verminder

Het bruidspaar uit Hattem

“Ik wil nogmaals benadrukken dat door veel gasten, ook later nog, de catering is geroemd. En zelf waren we in de voorbereiding en op de dag zelf ook al heel tevreden, dus we zijn blij met de keuze voor uw bedrijf.”

Keimpe de Haan

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

Regio Zwolle maakt zich klaar voor de toekomst. We investeren in een nieuwe economie, arbeidsmarkt, leefomgeving en demo-delta. Concreet: 18 projecten om te vernieuwen en verduurzamen. Benieuwd naar onze uitdagingen? #regiodeal #regiozwolle #broodnodig
https://t.co/155OprANaq

Mooie avond in @indebroeren
Na sluitingstijd van de winkel hebben wij het restaurant omgetoverd in een sfeervolle diner setting! Vanavond serveren wij een geheel veganistisch diner! In opdracht van @deregelaardij
#SamenStaJeSterk #Catering #Bijzondermoment #Stern #Zwolle

3

Als cateraar komen we op de meest uiteenlopende locaties. Daar waar, op gebied van Food & Beverage, geen faciliteiten zijn of te weinig capaciteiten zijn kunnen wij ontzorgen. Vanochtend bij de spoorbrug op de Ceintuurbaan! @ZwolleSpoort #Catering #BijzonderMoment #Stern #Zwolle

Op deze eerste maandagochtend van 2020 mogen wij het Nieuwjaarsontbijt v/h @Deltion verzorgen.
Logistieke klus! Vrijdag al opgebouwd en nu de puntjes op de i.
Dank voor fijne en flexibele samenwerking:
@KorbeldVerhuurR @Destadsbakker
@BwefarZwolle
@Baristini
@NatasjaSieders

Mooi personeelsfeest in de gave locatie van @Hedon #SamenStaJeSterk
Bijna 400 gasten genieten van #Food #Drinks #Dessert #Pubquiz #Kerst #Catering #BijzonderMoment #Stern #Zwolle

Meer laden...
tering Fotograaf: Lex Olthof koningshuis
Medewerkers Stern Catering en Partyservice