Catering voor een bruiloft om nooit te vergeten

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Dat mag uitbundig gevierd worden! Stern Catering en Partyservice zorgt ervoor dat u uw huwelijksdag ontspannen tegemoet gaat en het een stralend, onvergetelijk feest wordt. Voor u als bruidspaar en voor al uw gasten.

Stern catering bruidspaar trouwauto
Stern catering Bruiloft ringen
Stern catering Bruiloft Bruidstaart
Stern catering Bruiloft Trouwauto

Koperen, zilveren of gouden bruiloft?

Als 12,5 jaar getrouwd met de liefde van uw leven? Of zelfs 25, 40, 50 jaar of langer? Zo’n geweldig moment moet natuurlijk gevierd worden. Wij helpen u graag om er een prachtig feest van te maken. Om te beginnen door u en uw gasten te verwennen met culinaire verrassingen. Maar als u wilt kunnen we u nog veel meer uit handen nemen. Denk aan het aankleden van de feestlocatie en regelen van vervoer en muziek. Zo kunt u zorgeloos genieten, en alle aandacht aan uw gasten én elkaar geven.

“Vandaag ontvingen wij de factuur voor ons feestje van 25 maart.

Om te beginnen willen we je laten weten dat we heel erg tevreden zijn over de verzorging van de hele dag door Stern Partyservice.

Meer lezen...

Alles was precies zoals we hadden afgesproken en zelfs meer dan dat.

Het opbouwen en afbreken ging geruisloos en zonder problemen. De tafels waren zeer feestelijk gedekt. Alles in goed overleg.

De medewerkers in de bediening waren zeer behulpzaam en steeds geruisloos op de achtergrond aanwezig.

De gerechten waren van bijzondere klasse, alle gasten zeer lovend.

Als we de factuur bekijken is het alles bij elkaar natuurlijk een flink bedrag, maar als we het goed bestuderen en bekijken wat er allemaal geleverd is, tafelwater werd niet berekend (!)kunnen we niet anders zeggen dan dat de afweging prijs – kwaliteit zeer gunstig is.

We hebben een prachtige dag gehad, we werden helemaal ontzorgd. Het was precies zoals we ons hadden voorgesteld en zelfs meer dan dat.

We zullen de factuur per omgaande voldoen.”

Verminder

Het bruidspaar uit Hattem

“Ik wil nogmaals benadrukken dat door veel gasten, ook later nog, de catering is geroemd. En zelf waren we in de voorbereiding en op de dag zelf ook al heel tevreden, dus we zijn blij met de keuze voor uw bedrijf.”

Keimpe de Haan

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

Het was een geweldige dag! Wat een eer om dit #BijzondereMoment te mogen verzorgen! @HogeVeluwe Van harte gefeliciteerd met het schitterende nieuwe Park Paviljoen! Wat is het mooi geworden!
#Catering #Stern #Zwolle

https://t.co/KNKJFoue6z

Prachtige bruiloft vandaag op het programma! #Catering #BijzonderMoment #Stern #Zwolle #SamenStaJeStern Dank @Evenetent voor de schitterende tent!

Het Park Paviljoen is officieel geopend! Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander krijgt nu als eerste een rondleiding door het nieuwe publieksgebouw en spreekt met diverse betrokkenen over de totstandkoming van het gebouw en de toekomstplannen van De Hoge Veluwe.

3

De laatste puntjes op de i en we staan gereed voor een mooi feest bij @Huyskamps Van harte gefeliciteerd met jullie 125-jarig jubileum!! Mooi #Event samen met @KorbeldVerhuurR en @wimpbnevents #Catering #Stern #BijzonderMoment #Zwolle

Een mooie dag vandaag met Koninklijke catering op Het Nationaal Park De @HogeVeluwe Een eer om deze feestelijk opening van het Park Paviljoen te mogen verzorgen!
#Catering #Stern #BijzonderMoment

https://t.co/WgW3dzyjZ6

Meer laden...
stern catering koning en koningin bezoek Zwolle
stern catering Jort Kelder