Catering voor een bruiloft om nooit te vergeten

Een bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Dat mag uitbundig gevierd worden! Stern Catering en Partyservice zorgt ervoor dat u uw huwelijksdag ontspannen tegemoet gaat en het een stralend, onvergetelijk feest wordt. Voor u als bruidspaar en voor al uw gasten.

Stern catering bruidspaar trouwauto
Stern catering Bruiloft ringen
Stern catering Bruiloft Bruidstaart
Stern catering Bruiloft Trouwauto

Koperen, zilveren of gouden bruiloft?

Als 12,5 jaar getrouwd met de liefde van uw leven? Of zelfs 25, 40, 50 jaar of langer? Zo’n geweldig moment moet natuurlijk gevierd worden. Wij helpen u graag om er een prachtig feest van te maken. Om te beginnen door u en uw gasten te verwennen met culinaire verrassingen. Maar als u wilt kunnen we u nog veel meer uit handen nemen. Denk aan het aankleden van de feestlocatie en regelen van vervoer en muziek. Zo kunt u zorgeloos genieten, en alle aandacht aan uw gasten én elkaar geven.

“Vandaag ontvingen wij de factuur voor ons feestje van 25 maart.

Om te beginnen willen we je laten weten dat we heel erg tevreden zijn over de verzorging van de hele dag door Stern Partyservice.

Meer lezen

Het bruidspaar uit Hattem

“Ik wil nogmaals benadrukken dat door veel gasten, ook later nog, de catering is geroemd. En zelf waren we in de voorbereiding en op de dag zelf ook al heel tevreden, dus we zijn blij met de keuze voor uw bedrijf.”

Keimpe de Haan

Waar kunnen we u van voorzien?

Stern inspiratie

Stern catering sportgala ballonen
stern partyservice en catering trouwen in de tuin
Stern Catering walking dinner blauw

@sternpartycatering

Momenten

Van harte gefeliciteerd @Ijsselvliet met jullie 10-jarig jubileum!

Een #BijzonderMoment wat vandaag gevierd word op een bijzondere lokatie!

Academiehuis @GroteKerkZwolle

#Catering #Stern #Zwolle

De bouw van het Oosterparkkwartier in Groningen is gestart! Vanmiddag sloeg wethouder van der Schaaf samen met de kinderen en met hulp van Bertje de Bouwvakker symbolisch de eerste paal in de grond.

Gisteren in #Elburg en vandaag #catering van een nieuwbouw gerelateerd #event in het #HogeNoorden #Groningen Tent 10 bij 30 meter, stroom-, licht-, geluidsvoorzieningen en totale inrichting met flexibele en betrouwbare leveranciers uit regio #Zwolle
#SamenStaJeSterk #Stern

Vandaag een écht Zwols feestje! Samen met @wijnbloemzwolle een gaaf #Event bij @jochemvoorogen mogen verzorgen!

Het was vandaag de “Hout en Goud” dag!

https://t.co/XNN1nS6PYJ

#SamenStaJeSterk #Catering #BijzonderMoment #Zwolle

2

Vandaag hebben we weer even de voormalige Philipsfabriek tot leven gebracht! #Catering #Stern #BijzonderMoment #Vastgoed #Event #Zwolle @RaboIJsseldelta @deltaWonen @bpd_nl i.s.m. @SandraDuijn @KorbeldVerhuurR

Meer laden...
stern catering koning en koningin bezoek Zwolle
stern catering Jort Kelder