Van overleven naar verder bouwen!

Samen staan we Stern 

In de afgelopen anderhalf jaar hebben veel bedrijven het zwaar gehad. Een van de effecten van de coronacrisis was dat veel medewerkers minder loyaliteit gingen voelen voor hun werkgever en minder positief werden over hun baan (Hays, 2020). U kunt zich voorstellen hoe blij en dankbaar wij zijn dat ons team wél compleet gebleven is! Ons motto ‘Samen staan we Stern’ bleek meer dan ooit waar. Anderhalf jaar crisis is ons niet in de koude kleren gaan zitten en we moeten van ver komen. Dat Stern nog bestaat, zegt behalve over ónze loyaliteit aan ons team ook veel over de mentaliteit van onze medewerkers: met z’n allen de schouders eronder en kijken naar wat wél kan. Aan de hartverwarmende reacties van onze relaties merkten we ook hoe belangrijk het is om zichtbaar en in contact te blijven.

Stern Catering samen staan wij sterk corona overleven

Betrokkenheid 

Met zoveel saamhorigheid in het team, met de buitengewoon grote betrokkenheid en steun van onze relaties, en met een aantrekkende markt, kunnen wij de toekomst niet anders dan met vertrouwen tegemoetzien.

Stern Catering blij gastvrij overleven netjes

Het keukenteam 

Daarbij is het ontzettend fijn dat Ruard Veltmaat ons team als executive chefkok komt versterken, nu Coen Vredeveld het vak heeft verlaten om een uitdaging buiten de keuken aan te gaan. Wij willen Coen bedanken voor de afgelopen twee jaar. Wij gaan deze creatieve harde werker en loyale teamplayer missen als collega en medewerker.

Samen met Jeffrey de Boer, Lars Boender en Vladimir Kirpus gaat Ruard de vaste kern van het keukenteam vormen. Ruard heeft negentien jaar gewerkt bij ’t Arsenaal in Deventer. De kennis en ervaring die hij daar als chefkok heeft opgedaan en meeneemt naar ons, is een verrijking voor onze keuken.

Catering Studiereis Luik 27

Vier het leven 

Met toewijding, veerkracht en saamhorigheid is het ons gelukt om ons bedrijf Stern, dat al meer dan tachtig jaar bestaat, de crisis te laten overleven. Nu is het tijd om weer verder te bouwen. Samen met onze fantastische medewerkers hopen we nog heel veel kleine of grote gebeurtenissen in het leven van mensen bijzonder te maken!

Stern Catering Oud en Nieuw happy new year 2