Fotograaf: Mariëlle Lubbers

Update solidariteitsdiner Academiehuis.

Solidariteitsdiner: een update

‘Achter de wolken schijnt de zon. Ook aan deze crisis komt een eind’, schreven we in maart 2020. En we planden een solidariteitsdiner op 30 mei, om het einde van de gijzeling door het coronavirus te vieren.

 

Nieuwe datum

Wie kon toen vermoeden dat we zo’n lange adem nodig zouden hebben? Ook de komende tijd zijn er nog te veel beperkende maatregelen om al een nieuwe datum te kunnen plannen. We hopen nu op eind 2020 of begin 2021.

 

Het goede nieuws

Waar we wél blij van worden, is het enthousiasme waarmee ons initiatief is omarmd. In no time hadden al meer dan honderd mensen gereserveerd! Zij behouden uiteraard hun recht op een plaats aan de dinertafel. Wilt u ook verzekerd zijn van een plek, reserveer dan alvast.

 

Solidariteitsdiner: wat is het ook alweer?

Zodra het weer op een veilige manier kan, organiseren wij in samenwerking met het Academiehuis een pop-uprestaurant. Het vijfgangendiner dat wij op deze bijzondere locatie verzorgen, is een ode aan de veerkracht en verbondenheid van mensen in tijden van crisis.

We organiseren dit pop-uprestaurant omdat het juist die veerkracht en verbondenheid zijn, die ons op de been houden. En ook om onze medewerkers zo goed en kwaad als het gaat aan het werk te houden. Naast onze branche zijn er vele anderen die geraakt worden door deze nare crisis. Wij zullen voor het diner zoveel mogelijk gebruikmaken van lokale leveranciers om zo ook onze regio te steunen. Daarnaast doneren wij van iedere reservering € 5,00 aan de Voedselbank in Zwolle.

 

Betere tijden

In tijden van crisis komt het erop aan om elkaar te ondersteunen. Door nu alvast een plaats aan het diner te reserveren helpt u ons het hoofd boven water te houden. Zodat we straks op deze historische plek in Zwolle, het Academiehuis, het goede van het leven kunnen vieren. Samen met u.

Hartelijke groet, ook namens al onze medewerkers,

Jos en Maria Langenkamp

 

Ik ben solidair en reserveer een plek 

Stern Catering food diner corona fotograaf Mariëlle Lubbers

Fotograaf: Mariëlle Lubbers

Locatie:                Academiehuis de Grote Kerk Zwolle

Datum:                 Een zaterdag eind 2020 of begin 2021

Begintijd:             19.00 uur

Eindtijd:               23.00 uur

Kosten:                € 150,- per persoon* 

Betaling:              U ontvangt per mail een factuur van ons

*Totaal verzorgd 5-gangen diner, inclusief drankjes en entertainment.