Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Stern Partyservice is een dynamisch cateringbedrijf in Zwolle gespecialiseerd in het verzorgen van partijen op uiteenlopende locaties.

Ben jij een zelfstandig en gestructureerde aanpakker die van logistieke uitdagingen houdt? Dan worden wij misschien wel jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, positief ingesteld, vriendelijke medewerker, die van fysieke werkzaamheden houdt en tevens een logistieke uitdaging leuk vindt.

In ons team is iedereen belangrijk. Het gaat erom dat we samen plezier hebben en er voor elkaar zijn en elkaar helpen daar waar dat nodig is. Samen staan we Ster(k)n noemen wij dat. Samen maken we momenten bijzonder.

Samen met ons team hebben we ons door een hele zware coronatijd heen gevochten. Tijdens deze periode hebben we ons team bij elkaar kunnen houden. Helaas hebben een aantal vaste medewerkers nu besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daarom zijn wij op zoek naar jou in de functie als:

Medewerker logistiek events

Functieomschrijving

Vanuit onze productiekeuken en magazijn in Zwolle zorg jij ervoor dat de materialen en dranken voor onze partijen klaar worden gezet en na afloop ook weer terug geplaatst worden in het magazijn. Daarnaast hoort het wegbrengen en/of ophalen van de materialen ook bij jouw job. En incidenteel meewerken op partijen.
Uiteraard doe je dit niet alleen maar met een klein en hecht team waarbij je veel vrijheid krijgt om je job op je eigen manier in te kunnen vullen.
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het magazijn. Jij zorgt dat het transport geregeld is van het eten, drinken en materialen. Als medewerker logistiek events ben jij van alle markten thuis en zorg jij ervoor dat het magazijn er te allen tijde strak uitziet. Je zorgt voor de juiste opslag, verpakking, paklijsten en uitgifte van producten en materialen in het magazijn. Daarnaast heb jij contact met onze leveranciers. Je bent de persoon die ervoor zorgt dat alles soepel en vlekkeloos verloopt.

Wil je ons in actie zien? Kijk dan op YouTube en zoek op Stern Partyservice.

Functie-eisen

Jij bent voor ons een interessante kandidaat indien je beschikt over de volgende kwalificaties en eigenschappen:

 • MBO denkniveau.
 • Zeer goed organisatorisch vermogen.
 • Goede planner met veel overzicht.
 • Een dienstverlenende, motiverende persoonlijkheid.
 • Uitstekende contactuele vaardigheden voor de omgang met zowel collega’s als gasten.
 • Zelfstandig maar teamgericht.
 • Representatief voorkomen.
 • Je houdt van aanpakken.
 • Fysiek sterk.
 • Nauwkeurig werken.
 • In bezit van rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden goede secundaire voorwaarden. Goede mogelijkheden tot persoonlijke groei. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, incidenteel in het weekend

Soort dienstverband: 24 tot 38 uren per week.

Sollicitatie

Belangstellenden kunnen hun schriftelijke sollicitaties richten aan:

Stern Partyservice, t.a.v. Jos en Maria Langenkamp, info@sternpartyservice.nl

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jos of Maria,

Telefoon 038-4533754.

Worden wij jouw nieuwe collega’s?