Gardenista, kom jij ook?

Woensdag 25 mei t/m zondag 29 mei 2022 bij Den Alerdinck. Catering verzorgd door Stern Catering en Partyservice.

Koop hier je ticket.

Leven in het Groen:

Gardenista is hét groenfestival in Nederland. Het 5-daagse festival biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders maar ook studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars een podium waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat. Ben je ín voor een dagje waar al jouw ‘groen’ zintuigen geprikkeld worden? Kom dan naar Gardenista van 25 tot en met 29 mei 2022.

Stern Catering tuin gardenista festival 13
Stern Catering tuin gardenista festival

Gardenista is er voor iedereen! 

Op Gardenista volg je workshops en lezingen van enthousiaste groenprofessionals als Lodewijk Hoekstra, Harry Pierik, Sjaak Willemstein en Monique Bruins Slot van de Tuinen Mien Ruys, zij delen hun inspiratie en kunde. Bekende en jonge talentvolle bloemarrangeurs verzorgen demonstraties en moestuinierders laten je proeven van eetbare bloemen.
En bij de 150 exposanten en kwekers koop je de mooiste planten en decoratie voor in je tuin.

Gezinsdagje uit:

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezinsdagje uit of uitje met de tuinvereniging:

– Inspiratietuinen
– Workshops voor kinderen
– 4 competities
– 150 exposanten
– Diverse kwekers met unieke planten
– Een verrassend entertainment- en muziekprogramma
– Stern Catering en Partyservice onder eeuwenoude bomen

Koop online kaarten (€ 2,- korting)

Stern Catering tuin gardenista festival 6
Stern Catering tuin gardenista festival 14

Historische buitenplaats:

Het festival vindt plaats op de historische buitenplaats ‘Den Alerdinck’ in Laag Zuthem vlakbij Zwolle. Het sfeervolle landgoed biedt volop ruimte om -rekening houdend met de eventuele RIVM richtlijnen- een spraakmakend festival te organiseren.

Op de hoogte blijven van het programma? Meld je aan voor de Gardenista Nieuwsbrief

Festival vrijwilligers:

Mede dankzij de inzet van meer dan 100 festivalvrijwilligers was de eerste editie van Gardenista in 2019 een groot succes. Festivalvrijwilligers zijn dus onmisbaar. Jij kunt je nu weer aanmelden om te komen helpen bij dit unieke groene festival.
Wat vragen wij van jou?

Bij de op- en afbouw van het festival help je mee om het terrein in te richten of juist weer schoon op te leveren. Tijdens het festival zit je achter de kassa, ben je gastvrouw of gastheer of waak je over de aankopen van onze bezoekers. Dit is maar een greep uit de werkzaamheden. En dat allemaal op de fantastische buitenplaats Den Alerdinck die wordt omgetoverd tot een kleurrijk groen festivalterrein. Vrijwilligers die van ver komen en graag meerdere dagen willen helpen kunnen we informeren over overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Stern Catering tuin gardenista festival 7
Stern Catering tuin gardenista festival 9

Meld je aan:

Team Gardenista heeft er nu al ongelooflijk veel zin in en zorgt ervoor dat ook jullie een onvergetelijk festival beleven.
Wil jij meewerken? Vul dan het inschrijfformulier festivalvrijwilligers Gardenista 2022 in en lees onderstaande tekst eerst even door.

Gardenista wil graag van je weten wat je talenten zijn en waar en wanneer je die in zou willen zetten om jouw steentje aan een succesvol festival bij te kunnen dragen. De organisatie gaat zorgvuldig met deze gegevens om en gebruikt ze alleen om jou vanaf nu goed te informeren en om het jou tijdens het festival naar de zin te maken. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving.