Zwolle dankt de zorg

Stern Catering dank zorg kunst Westerhuis

Een blijvend symbool van dank aan de zorg

Sinds de uitbraak van het coronavirus staan veel sectoren en branches nog altijd onder grote druk. En niet alleen die. De coronamaatregelen treffen ieder mens, in werk en privé. Daarbij is inmiddels duidelijk geworden dat we een lange adem nodig zullen hebben. Zowel in de zorg als daarbuiten.

 

Een lange adem vraagt om uithoudingsvermogen. Geduld. Creativiteit. Het doel voor ogen houden. Veerkracht. Denken in mogelijkheden. En onderlinge steun!

 

Aan onze keukentafel spraken we erover hoe mooi het zou zijn als we daarvoor een vorm konden vinden waarmee we drie vliegen in één klap slaan. Iets waarmee u uw medewerkers een hart onder de riem kunt steken, waarmee we lokale ondernemers steunen én waarmee we samen een tastbaar en blijvend symbool van dank kunnen geven aan ‘onze’ zorgmedewerkers. Niet in de beginfase, want daarin waren er al veel prachtige initiatieven voor de zorg, maar juist later in het jaar, als het meer en meer op volhouden aankomt.

Zwolse ondernemers werken samen

Zo werd het volgende idee geboren en ondersteund door de Lionsclub Zwollerkerspel vormgegeven:

  • Zoveel mogelijk Zwolse bedrijven en organisaties trakteren hun medewerkers op een borrelbox.
  • Deze borrelbox bevat uitsluitend houdbare producten die zijn ingekocht bij Zwolse bedrijven.
  • Stern levert het bestelde aantal borrelboxen af bij de organisatie die de bestelling deed.  ‘Welkom terug’-borrelbox (levering 9 september, tijdens uw openingstijden, uiterste besteldatum 4 september).
  • De bestellende organisatie zorgt zelf voor uitgifte aan haar medewerkers.
  • Aan de borrelbox kan een persoonlijke kaart of brief worden toegevoegd.
  • Van iedere verkochte borrelbox gaat er een bijdrage naar rekening NL45RABO0132239442 ten name van Stichting Lions Helpen. Deze stichting heeft de ANBI-status.
  • Ook eventuele donaties kunnen worden gestort op rekening NL45RABO0132239442 ten name van Stichting Lions Helpen.
  • De Zwolse internationale kunstenaar Ronald A. Westerhuis, o.a. bekend als ontwerper van het MH17-monument, verdubbelt het bedrag van de opbrengsten en eventuele donaties en maakt hiervoor een sculptuur als blijk van waardering voor zorgmedewerkers.

Het kunstwerk wordt – onder voorbehoud – overhandigd tijdens het solidariteitsdiner. Vanwege de onzekere tijden is daarvoor nog geen datum bekend. Kaarten voor het solidariteitsdiner zijn nog verkrijgbaar via www.stern.myonline.store.

Doet u mee?

Hartelijke groet,

Jos en Maria Langenkamp

 

Zie hieronder welke leveranciers er mee doen.

 

De Zwolse Borrelbox kost € 65,-.

Wilt u meer informatie?

Of wilt u meteen bestellen?

Klik dan hier.

Stern Catering idee samenwerken Isala dank kunst
Stern Catering samenwerken zorg dank kunst Ronald Westerhuis